Gradonačelnik Đurašković posjetio RTV Cetinje
22.03.2022

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković danas je posjetio radio televiziju Cetinje i razgovarao sa direktoricom Ivanom Jabučanin, glavnim i odgovornim urednikom Mladenom Zadrimom i saradnicima.

Gradonačelnik Đurašković je istakao da uređivačka politika Radio-televizije Cetinje neće biti predmet interesovanja lokalne administracije. „Ja vas ohrabrujem da se bavite istraživačkim novinarstvom, da budete kritički orjentisani prema lokalnoj samoupravi, jer će to i nas podsticati da stvari mijenjamo na bolje“, rekao je gradonačelnik.

Kada su u pitanju finansije, Budžetom Prijestonice za 2022. godinu, koji je juče usvojen u lokalnom parlamentu, predviđena su nešto veća sredstva za radio televiziju Cetinje u odnosu na raniji period i istaknuto je da će se obaveze Prijestonice prema lokalnom emiteru izvršavati ustaljenom dinamikom.

Zaposleni su upoznali gradonačelnika sa činjenicom da u okviru radio televizije postoje tri platforme – Radio Cetinje, koji funkcioniše po ustaljenoj šemi već dugi niz godina, TV produkcija i ono na šta su trenutno najponosniji - portal Cetinjski list, koji bilježi veliki broj posjeta na mjesečnom nivou i koji je odavno prevazišao granice lokalnog.

Pored ovih tema, u toku sastanka razgovarano je i o novom prostoru za izmještanje RTV Cetinje, nabavci opreme, kao i o dugovanjima i reprogramu duga po osnovu poreza i doprinosa na zarade.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018