Dnevni centar primjer rada na dobrobit djece
30.12.2021

Gradonačelnik Aleksandar Kašćelan posjetio je danas Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje i predao novogodišnje paketiće korisnicima ove javne ustanove.

On je direktoru Božidaru P. Drecunu i svim zaposlenima u Dnevnom centru odao priznanje za zalaganje, trud i nesebičan doprinos dobrobiti djece i odraslih lica sa invaliditetom.

„Želio sam i na ovakav način da izrazim svoju i zahvalnost zaposlenih u lokalnoj upravi, ali i naših sugrađana i sugrađanki, na doprinosu koji dajete našoj zajednici“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

Gradonačelnik je rekao da će Dnevni centar i dalje biti u fokusu Prijestonice i dio projekata koji će se realizovati kroz godišnje programe razvoja grada.

„Imaćemo sluha za vaše potrebe o kojima smo već razgovarali“, poručio je Kašćelan.

Drecun se zahvalio gradonačelniku Kašćelanu na podršci, dodajući da iza uspjeha te javne ustanove stoji velika posvećenost zaposlenih.

„Smatramo da smo vodeći Centar u Crnoj Gori, baš zbog takvog odnosa zaposlenih i uslova koje smo kreirali tokom godina rada. To nam je omogućilo da iskočimo iz postavljenih klišea i da ostvarujemo rezultate o kojima drugi više govore nego mi“, naveo je on.

Drecun je ocijenio i da takvim odnosom prema radu i Centru „najviše pomažu korisnicima i njihovim roditeljima“.

Prijestonica Cetinje je, kao i prethodnih godina, obezbijedila novogodišnje paketiće i za djecu iz romskog naselja na Zagrablju, kao i za mališane iz Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018