U toku završni radovi na pomoćnom fudbalskom terenu
15.12.2021

Postavljanjem vještačke trave na pomoćnom fudbalskom terenu počeli su završni radovi na ovom važnom sportskom projektu, u okviru kojeg su izgrađene i svlačionice za fudbalske klubove sa Cetinja.

Sporazum o saradnji, vrijedan 550 hiljada eura, kojim je predviđena realizacija ovog projekta, potpisali su početkom avgusta 2020. godine gradonačelnik Aleksandar Kašćelan i predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević.

Izgradnja svlačionica i adaptacija pomoćnog fudbalskog terena započela je u maju ove godine, a radove izvodi beranska kompanija „MD-MOMO“.

Osim unapređenja uslova za treniranje, pomoćni teren omogućiće i održavanje utakmica većega ranga na Cetinju, jer je adaptiran u skladu sa sa propisima UEFA. Pomoćni fudbalski teren biće i važna logistička podrška za novi gradski stadion, čiji završetak se očekuje u toku naredne godine.

Cilj gradske uprave jeste da obezbijedi adekvatne uslove za odigravanje utakmica juniorskih i kadetskih timova, te da se na teren izvede što više djece i da se kroz fudbal i druge sportske aktivnosti, uz adekvatan nadzor i vođstvo stručnjaka, prepoznaju novi talenti koji će biti budućnost crnogorskog fudbala.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018