Deset stipendija za najbolje studente Cetinja
17.11.2021

Prijestonica Cetinje i u studijskoj 2021/2022. godini stipendiraće deset studenata koji su najbolji na drugoj i narednim godinama studija, položili su ispite iz prethodne godine u visini od najmanje 90% ECTS kredita i postigli uspjeh ne manji od 9,00.

Komisija za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje odlučila je da stupendiju dobiju Petar Kapisoda student treće godine Fakulteta za kulturu i turizam Univerziteta Donja Gorica, Nikoleta Ivanović studentkinja druge godine Fakulteta za psihologiju i Fakulteta za političke nauke Univerziteta  Randolph – Macon iz Sjedinjenih Američkih Država, kao i Jovana Lipovina studentkinja četvrte godine Fakulteta za crnogorski jezik i književnost.

Stipendisti Prijestonice su i Vanja Latković studentkinja druge godine Fakulteta primijenjene nauke Univerziteta Donja Gorica, Nataša Vukićević studentkinja treće godine Fakulteta za prehrambenu tehnologiju bezbjednost hrane i ekologiju Univerziteta Donja Gorica, Anđela Nikolić studentkinja druge godine Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore i Mato Martinović student treće godine Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije Univerziteta Donja Gorica.

Biće stipendirani i Milena Abramović studentkinja druge godine Filozofskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Marija Kaluđerović studentkinja druge godine Fakulteta likovnih umjetnosti Univerziteta Crne Gore, kao i Nađa Latković studentkinja četvrte godine Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Stipendija će biti isplaćivana mjesečno, u deset jednakih rata od po 100 eura i bez obaveze vraćanja. 

Komisija za dodjelu stipendija Prijestonice Cetinje raspisala je konkurs za dodjelu stipendija za studijsku 2021/2022. godinu 13. oktobra 2021.  godine. Po raspisanom konkursu prijavila su se 23 kandidata, od kojih jedan kandidat nije ispunjavao uslove utvrđene konkursom.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018