Miha Pogačnik oduševio Cetinjane
01.11.2021

Renomirani slovenački violinista Miha Pogačnik gostovao je večeras na Cetinju, gdje je održao koncert i jedinstveno predavanje o muzici i preduzetništvu. Pogačnik je svjetski priznati motivacioni govornik, koji nudi originalan odgovor na današnju potragu poslovnog svijeta za kreativnim i inovativnim razmišljanjem.

Pogačnik je ambasador kulture Slovenije i bivši Fulbrajtov stipendista, poznat po postavljanju svjetskih standarda u „Umjetnosti i biznisu“.

Bavi se istraživanjem paralela između muzičkog i organizacionog identiteta i poslovnih procesa, ali i unapređenjem razumijevanja najznačajnijih zahtjeva poslovanja - od potrage za izvrsnošću, liderstvom i inovacijama, do rješavanja problema i razvoja. Ima izuzetan kapacitet da inspiriše poslovne lidere da „razmišljaju izvan okvira“.

Od 1988. godine, kao predsjednik Instituta za razvoj interkulturalnih odnosa kroz umjetnost, organizuje „Godišnju umjetničku i poslovnu konferenciju“ koja okuplja učesnike iz cijelog sveta i smatra se jednim od najvećih međunarodnih „Umjetnost i biznis“ događaja.

Gostovanje Pogačnika na Cetinju organizovali su Prijestonica i Škola za osnovno muzičko obrazovanje „Savo Popović“, koju je tokom boravka posjetio i razgovarao sa učenicima i profesorima.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018