Počela završna faza radova na ulici kroz Univerzitetski centar
30.10.2021

Prijestonica Cetinje započela je radove na trećoj, posljednjoj, fazi ulice kroz Univerzitetski centar, kojom će biti spojene ulice Peka Pavlovića i Novice Cerovića, i znatno rasterećen saobraćaj u centru grada.

Gradilište saobraćajnice, koje se proteže od ulaska u podzemnu garažu Univerzitetskog centra i parka iza zgrade Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta do ulice Novice Cerovića, obišao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan sa saradnicima.

“Drago mi je što smo uspjeli da prevaziđemo sve izazove koji su nas onemogućavali da ranije započnemo radove, i što ćemo, ako sve bude kako je planirano, uskoro imati još jednu savremenu saobraćajnicu u gradu”, kazao je gradonačelnik.

Ugovorena vrijednost radova je gotovo 90 hiljada eura sa PDV. U toku treće faze gradi se 107 metara saobraćajnice, a radove izvodi cetinjska kompanija Bombeton.

Radovi podrazumijevaju i kompletno opremanje saobraćajnice atmosferskom i fekalnom kanalizacijom, te elektro, vodovodnom i instalacijom javne rasvjete.

 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018