U toku završni radovi na parkingu uz Jabučku ulicu
26.10.2021

Gradonačelnik Aleksandar Kašćelan obišao je sa saradnicima gradilište Jabučke ulice gdje su u toku radovi na novom parkingu.

Parking se nalazi na platou ispred petog niza zgrada u naselju Gipos, odnosno uz ogradu vrtića Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“ i imaće 24 mjesta za parkiranje.

Predstavanici kompanije Avio Petrol saopštili su gradonačelniku Kašćelanu da su u toku betonerski radovi i postavljanje ivičnjaka, a da bi već sjutra trebalo da započne postavljanje betonskih rastera za parking.

Svi radovi na Jabučkoj ulici, ukoliko vrijeme dozvoli, trebalo bi da budu završeni u narednih 15 dana.

Rekonstrukcija Jabučke ulice realizovana je u okviru Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2021. godinu. Osim radova na kolovoznoj i trotoarskoj konstrukciji, rekonstrukcija je obuhvatala izgradnju vodovodne infrastrukture, priključaka fekalne i atmosferske kanalizacije, kao i elektoinstalacija jake i slabe struje.

Radovima je obuhvaćena i rekonstrukcija saobraćajnog prilaza sa parking prostorima, kao i uređenje putnog pojasa. Vrijednost radova po ugovoru iznosi oko 348,7 hiljada eura.    

 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018