Za puteve u Katunskoj i Riječkoj nahiji 650,3 hiljade eura
16.09.2021

Prijestonica Cetinje potrošiće gotovo 558 hiljada eura za unapređenje lokalnih i nekategorisanih puteva u Katunskoj nahiji, kao i u gradskim i prigradskim naseljima. Riječ je o sredstvima iz Programa razvoja Prijestonice za 2021. godinu, čija realizacija je započela asfaltiranjem mjesnog puta u selu Gornič.  

Radove izvodi nikšićka kompanija AG Info Plan, čija mehanizacija je trenutno u selima Tomići i Majstori gde su u toku asfalterski radovi. 

Radovi na profilisanju seoskih puteva i nasipanju tampona radi pripreme za asfaltiranje započeli su prethodne sedmice u mjesnim zajednicama Trešnjevo, Njeguši i Jama Čevska. Isti posao radiće se i u mjesnim zajednicama Bata i Čevo, dok će u Ćeklićima biti sanirane udarne rupe na kolovozu.

Uskoro bi trebalo da započnu radovi i na lokalnim i nekategorisanim putevima u Riječkoj nahiji. Za ovu namjenu trebalo bi da bude potrošeno gotovo 93 hiljade eura. Predviđeni su radovi na putevima u mjesnoj zajednici Lubotinjsko-Građanskoj, Rvašima, Dobrskom selu i u Gornjem Ceklinu.    

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018