Gradonačelnik Kašćelan otvorio Međunarodnu izložbu pasa svih rasa
28.07.2021

Međunarodna izložba pasa svih rasa, koja se već četvrt vijeka organizuje na Cetinju, prestižna je manifestacija koja obezbjeđuje sve značajniju poziciju našeg grada na kinološkoj mapi ne samo u Crnoj Gori već i u regionu, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan na otvaranju izložbe.

 

„Drago mi je da smo se danas ponovo okupili na Cetinje, kako bismo zajedno uživali u Međunarodnoj izložbi pasa svih rasa, koju organizuje kinološko društvo „Orlov krš“ sa Cetinja. Već 25 godina imamo priliku da budemo domaćin ovako prestižne manifestacije, na kojoj je ove godine preko 250 izlagača iz 20 evropskih zemalja“, kazao je Kašćelan.

 

Ali, kako je dodao, ovako prestižne manifestacije ne bi bilo bez entuzijazma, ljubavi i posvećenosti kinološkog društva „Orlov krš“: „Oni su glavni „krivci“ što Cetinjani i naši gosti imaju priliku da gledaju najbolje primjerke pasa svih rasa. Takođe, dodatan ugled izložbi daju i ugledne i referentne sudije koje čine ovo takmičenje još privlačnijim za brojne izlagače, kojih je u Prijestonici iz godine u godinu sve više“.

 

Gradonačelnik je dodao da su planski odgoj i selekcija pasa sve više prisutni u Crnoj Gori, a ova i ovakve manifestacije doprinose razvoju i snaženju kinologije u našoj državi.

 

„Nadam se da ćemo u narednom periodu zajedno raditi i doprinositi unapređenju situacije u ovoj oblasti, a Prijestonica Cetinje vam je na raspolaganju za svaki vid podrške i saradnje“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018