Pomoći čovjeku u nevolji najveća je nagrada
08.07.2021

Od svih životnih uloga najteže je biti čovjek, ali je zato i nagrada najveća, posebno kada svojim malim činjenjima pomognete nekome ili spasite nečiji život, kazao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan nakon učešća u tradicionalnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju svake godine u susret 13. julu, Danu državnosti, organizuje Organizacija Crvenog krsta Prijestonice Cetinje.

„Ponosan sam na svoje sugrađane i sugrađanke koji se rado odazivaju ovoj akciji Crvenog krsta. Vjerujem da je to, uz humanu potrebu da se pomogne čovjeku u nevolji, na neki način i izraz zahvalnosti upravi i volonterima Crvenog krsta za predan rad u zajednici i požrtvovan odnos prema svima kojima je pomoć potrebna“, naveo je gradonačelnik.

Kašćelan je istakao da je saradnja Prijestonice Cetinje za Crvenim krstom na izuzetnom nivou, navodeći je kao primjer uspješne institucionalne saradnje u korist zajednice.

„Dijelimo iste prioritete i viđenja kada je u pitanju rješavanje pitanja od interesa za sve vunerabilne grupe“, rekao je gradonačelnik, dodajući da će Prijestonica nastaviti da bude pouzdan pratner Crvenom krstu.

Osim gradonačelnika Kašćelana, akciju dobrovoljnog davanja krvi podržali su predsjednica Skupštine Prijestonice Cetinje Dejana Dizdar i drugi predstavnici lokalne uprave i gradskih službi.  

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018