Javni red i mir u Prijestonici u kontinuitetu stabilan
02.07.2021

Javni red i mir na Cetinju u kontinuitetu je stabilan, ocijenjeno je na sastanku gradonačelnika Prijestonice Aleksandra Kašćelana i načelnika Odjeljenja bezbjednosti Cetinje Dalibora Šabana. 

 “U susret ljetnjoj turističkoj sezoni, očekivanom dolasku većeg broja turista i intenziviranju saobraćaja na teritoriji Prijestonice, cijenim izuzetno značajnim preventivno djelovanje službenika Uprave policije. Na Cetinje su svi dobrodošli i želimo da se prijatno osjećaju, da nesmetano uživaju u gradu ili u nacionalnim parkovima na teritoriji Prijestonice”, kazao je gradonačelnik.

On je dodao da su pripremljene brojne aktivnosti i manifestacije kroz program Ljeto u Prijestonici i da očekuje njihovu dobru posjećenost. Vjeruje da će i turisti iz regiona i inostranstva u većem broju posjetiti Crnu Goru, kao i da neće zaobići Cetinje tokom svog odmora.

Šaban je kazao da na Cetinju nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, te da sa zadovoljstvom može konstatovati da je u Prijestonici javni red i mir u kontinuitetu stabilan.

Gradonačelnik se posebno zahvalio pripadnicima Odjeljenja bezbjednosti Cetinje na kontinuiranoj podršci i saradnji, posebno tokom pandemije koronavirusa kada su zajedno sa pripadnicima Komunalne policije i Službe zaštite i spašavanja doprinijeli suzbijanju ove pošasti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018