Izabrani najbolji likovni radovi o obnovi nezavisnosti
20.05.2021

Učenici Srednje likovne škole „Petar Lubarda“ Nikoleta Ćorović, Nikolina Ljiljanić i Borko Popović poslali su najbolje radove na konkurs koji su organizovali Prijestonica Cetinje i ta obrazovna ustanova povodom 15. godišnjice obnove nezavisnosti.

Na konkurs Prijestonice i SLŠ „Petar Lubarda“ pristiglo je više od 20 radova, koji su danas predstavljeni u Biljardi.

Pristigle radove Prijestonica pokloniće ambasadama koje imaju predstavništva u Crnoj Gori, kao izraz trajnog opredjeljenja naše države da gradi dobre odnose sa susjedima i međunarodnom zajednicom.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan kazao je da je zadivljen načinom na koju su učenici SLŠ „Petar Lubarda“ doživjeli temu izložbe.

„Hvala vam na ovom fantastičnom doživljaju, divnim trenucima, slikama. Način na koji vi vidite našu državu, kako vidite proslavu Dana nezavisnosti, teško je dočarati riječima“, rekao je gradonačelnik.

Direktorica škole Gordana Tomašević ocijenila je da tu obrazovnu ustanovu i Prijestonicu veže dugogodišnja partnerska saradnja, te da su učenici sa svojim mentorima i ovaj put odgovorili postavljenom zadatku.

Ona se zahvalila gradskoj upravi što su Školu pozvali da bude dio programa obilježavanja Dana nezavisnosti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018