Otvorena rekonstruisana EKO benzinska stanica
12.04.2021

U Ivanbegovoj ulici na Cetinju ponovo je počela sa radom EKO benzinska stanica, rekonstruisana po najsavremenijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima.

Na površini od preko 800 kvadratnih metara, ova benzinska stanica sada sadrži dva ostrva i dva pumpna automata sa ukupno 16 pištolja za prodaju benzina i dizela, od čega dva pištolja za dizel sa brzim protokom za snabdijevanje kamiona i autobusa.

 „Jugopetrol AD je kompanija koja konstantno ulaže u razvoj i unapređenje svoje poslovne mreže, kao i u kvalitet proizvoda i usluge koje nudi. Prisutni smo već dugi niz godina na Cetinju i naročito nam je bilo važno da i Cetinjanima obezbijedimo kvalitet usluge po najsavremenijim standardima. Posebnu zahvalnost dugujemo Prijestonici na velikoj podršci tokom realizacije ovog projekta, ali i uspješnoj dugogodišnjoj saradnji“, istakao je Antonis Semelides izvršni direktor ove kompanije.

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan kazao je na otvaranju da lokalna uprava podržava aktivnosti privrednih subjekata koje vode unapređenju poslovanja, te da je svaka incijativa iz privrednog sektora koja vodi uklanjanju biznis barijera i otvaranju novih radnih mjesta dobrodošla. 

„Jugopetrol AD je naš višedecenijski partner, sa kojim je saradnja uvijek bila na zavidnom nivou, bilo da je riječ o unapređenju poslovne mreže ili društveno-odgovornim aktivnostima koje smo skupa realizovali. Drago mi je što će korisnici ovog objekta imati visok kvalitet usluge i proizvoda, a zaposleni dobre uslove za rad“, kazao je Kašćelan.     

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018