Gradonačelnik Kašćelan čestitao Uskrs
04.04.2021

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan čestitao je Uskrs vjernicima i sveštenstvu, koji ovaj hrišćanski praznik obilježavaju prema gregorijanskom kalendaru.

„Neka vam dan Hristovog vaskrsenja donese radost i sreću i ispuni srca entuzijazmom i neizmjernom zahvalnošću. Vama i vašim porodicama želim zdravlje, mir i blagostanje. Ljubav prema bližnjem, samilost i milosrđe neka vas vode kroz život. Pomognete onima kojima je pomoć potrebna, radujte se i slavite život. Srećan Uskrs!“, naveo je gradonačelnik u čestitki.

Kašćelan je sa saradnicima posjetio časne sestre Franjevke crnogorske provincije reda Bezgrešnog začeća i crkvu Sv. Antuna Padovanskog i u ime lokalne uprave i građana i građanki Cetinja predao prigodan poklon.

„One su posebni, a omiljeni članovi naše zajednice, kojoj doprinose vrijednostima kao što su milosrđe, poštovanje, ljubav prema bližnjem, požrtvovanje, predanost. Dio su su naših života i pouzdani prijatelji čija molitva i topla riječ pružaju utjehu. Na najradosniji hrišćanski praznik uvijek smo sa njima, jer to je dan kada se bližnji okupljaju. One na Cetinju imaju dom, a mi smo im najbliža familija“, poručio je Kašćelan.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018