Za fasade na Rijeci Crnojevića 60 hiljada eura
30.03.2021

Prijestonica Cetinje završila je prvu fazu sanacije fasada na Rijeci Crnojevića, vrijednu oko 60 hiljada eura. Sanacija fasada na pet objekta realizovana je u okviru projekta „Beautiful Cetinje“, novcem obezbijeđenim kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu.

„Ispunili smo dato obećanje i završili sanaciju fasada koje su bile zapuštene. Rijeka Crnojevića interesantna je turistima i naša želja odavno je bila da uredimo ovo mjesto kako dolikuje i kako naši sugađani zaslužuju“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan koji je danas sa saradnicima obišao Rijeku Crnojevića.

On je u toku susreta sa predsjednikom mjesne zajednice Nebojšom Raznatovićem najavio da će projekat „Beautiful Cetinje“ u drugoj fazi obuhvatiti sanaciju još dva objekta – zgradu nekadašnjeg bioskopa i mjesne zajednice.

„Razgovarali smo o prioritetnim aktivnostima koje bi trebalo sprovesti kako bi unaprijedili život građana. U prvom redu mislim na nastavak projekta Beautiful Cetinje, ali i na sanaciju ulične rasvjete i ulaza u mjesto, oštećenja na pijaci, na održavanje komunalnog reda. Posla ima, ali i dobre volje, a time i načina da se stanje popravi“, kazao je Kašćelan.

On je rekao da su Prijestonica i njene službe uvijek na raspolaganju mještanima Rijeke Crnojevića i da se zajedničkim aktivnostima i dobrom koordinacijom mogu postići rezultati kojima će svi biti zadovoljni. U tom smislu posebno je istakao zalaganje DOO Komunalno Cetinje, Službe zaštite i spašavanja u vrijeme poplava, ali i Komunalne policije čiji su službenici i danas na terenu kao podrška preduzeću Slavisan.

To preduzeće angažovala je Prijestonica Cetinje kako bi obavilo preventivnu dezinsekciju i sistematsku deratizaciju na Rijeci Crnojevića, kao jednu od mjera prevencije u cilju sprečavanja i suzbijanja zaraznih bolesti.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018