Gradonačelnik Kašćelan uručio nagrade najboljim policajcima
29.12.2020

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan uručio je danas nagrade najboljim policajcima Odjeljenja bezbjednosti Cetinje.

Novčane nagrade za ostvarene rezultate i predan rad u 2020. godini, na prijedlog kolega, dobili su policijski službenici Dragana Gogić i Boban Petrović, dok je zahvalnicu ispred OB Cetinje primio načelnik Igor Popović.

Gradonačelnik Aleksandar Kašćelan ocijenio je saradnju lokalne uprave i Odjeljenja bezbjednosti Cetinje kao izuzetnu, posebno imajući u vidu koordinirani rad i zajedničke aktivnosti policijskih i službenika Komunalne policije u oba talasa pandemije koronavirusa, kao i doprinos u radu Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje.

On je izrazio očekivanje da će dobra saradnja biti nastavljena i u toku 2021. godine, te da se nada da će biti sve manje potrebe za sprovođenje zajedničkih aktivnosti koje su vezane za suzbijanje koronavirusa.

„U ime Prijestonice Cetinje zahvaljujem se na velikom doprinosu koji ste dali u očuvanju javnog reda i mira, ali i javnog zdravlja i ukupne sigurnosti građana“, kazao je kašćelan.

Načelnik OB Cetinje Igor Popović zahvalio se gradonačelniku Kašćelanu na dobroj saradnji i zajedničkim aktivnostima, i istakao da je 2020.  bila vrlo izazovna godina i sa aspekta bezbjednosti, ali i zbog pandemije koronavirusa.

„U svim našim aktivnistima uvijek smo se trudili da građani budu u prvom planu, a to će nam biti vodilja i u narednon periodu. Čestitam nagrađenim kolegama i njihovim rukovodiocima“, kazao je on.

Policijski službenik Boban Petrović zahvalio se u svoje i u ime koleginice Gogić na nagradi, navodeći da su njih dvoje „prvi među jednakima“, te da svaki od njihovih kolega jednako zaslužuje nagradu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

E-GRAD
BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018