Prijestonica i Klub 30 donaciju Komercijalne banke proslijedili školama
16.10.2020

Prijestonica Cetinje uručila je obrazovnim ustanovama na gradskom i seoskom području komplete kancelarijskog namještaja, kako bi se učenicima i zaposlenima u ovom važnom sektoru unaprijedili uslovi rada. U nekim školama, prema tvrdnjama zaposlenih, kancelarijski namještaj zamijenjen je prvi put poslije više decenija.   

Kancelarijski namještaj obezbijeđen je iz donacije Komercijalne banke AD Podgorica, a akcija je sprovedena u saradnji sa nevladinom organizacijom „Klub 30“. Radi se o vrijednoj donaciji koju čine je kancelarijski stolovi i ormari.

Namještaj su dobile osnovne škole „Njegoš“ i „Lovćenski partizanski odred“ sa Cetinja, Osnovna škola „Šunjo Pešikan“ sa Trešnjeva, Osnovna škola „Boro Vukmirović“ sa Rijeke Crnojevića, Osnovna muzička škola „Savo Popović“, Gimnazija Cetinje, Srednja likovna škola „Petar Lubarda“, kao i Srednja stručna škola, koja je dobila i interaktivnu tablu.

„Hvala Komercijalnoj banci AD Podgorica i Klubu 30 što su svoje društveno-odgovorne aktivnosti usmjerili na Prijestonicu Cetinje, i što su nam omogućili da ovu vrijednu donaciju preusmjerimo na obrazovne ustanove. Gradska uprava u kontinuitetu podržava rad ustanova obrazovanja na svim nivoima. Uvjereni smo da se svako ulaganje u obrazovanje višestruko isplati, jer svaki razvoj počiva na znanju i učenim pojedincima“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan.

On je kazao da će Prijestonica i dalje pažljivo pratiti potrebe obrazovnih ustanova i podržavati talentovane učenike i studente. 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

E-GRAD
BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018