Raspisan konkurs za idejno rješenje murala u krugu Opšte bolnice "Danilo I"
06.10.2020

Prijestonica Cetinje raspisala je konkurs za izradu dizajna/ idejnog rješenja murala na zidu u krugu Opšte bolnice „Danilo I“ na Cetinju. Tema murala je „Prva državna bolnica u Crnoj Gori - ´Danilo I´ Cetinje“.

Mural bi bilo apliciran na meš platnu, koje bi trebalo da bude postavljeno na zidu u krugu bolnice, sa proporcijama u odnosu 3 prema 1.

Na konkurs, koji je otvoren do 23. oktobra, radove mogu slati studenti crnogorskih univerziteta na kojima se izučavaju vizualne umjetnosti, kao i mladi umjetnici iz Crne Gore koji nijesu stariji od 30 godina. Zainteresovani umjetnici prijedloge šalju elektronskim putem na adresu protokol@cetinje.me

Nakon prispijeća radova, na zvaničnim profilima Prijestonice Cetinje na Instagramu i Facebook-u, od 24. do 31.  oktobra biće organizovano glasanje za izbor tri najbolja rješenja. Odluku o pobjedničkom rješenju donijeće komisija Prijestonice Cetinje.

Nagradni fond iznosi 600 eura, od kojih prvonagrađenoj ideji pripada 300 eura, drugonagrađenoj 200, a trećenagrađenoj 100 eura.

Za dodatne informacije možete kontaktirati mr Ivanu Jovićević, koja je dostupna putem maila ivana.jovicevic@cetinje.me.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

E-GRAD
BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018