Počela zamjena asfalta u Ulici Vuka Mićunovića
29.05.2020

Mašine podgoričke kompanije Bemax započele su danas skidanje asfaltnog zastora i ugradnju novog na Ulici Vuka Mićunovića, počev od raskrsnice sa Ulicom Ivana Crnojevića do ukrštanja sa Vučedolskom i Njegoševom ulicom.

Radovi, vrijedni oko 129,1 hiljadu eura, realizuju u okviru projekta „Unapređenje gradskih, lokalnih i nekategorisanih puteva Prijestonice Cetinje“, čija je ukupna vrijednost 1,15 miliona eura. 

Prema najavi izvođača, radovi bi, ukoliko vremenske prilike budu povoljne, trebalo da traju do 7. juna 2020. godine.

Mole se učesnici u saobraćaju da imaju razumijevanja i strpljenja zbog povremenog zaustavljanja i preusmjeravanja saobraćaja u toku izvođenja radova.

Projekat „Unapređenje gradskih, lokalnih i nekategorisanih puteva Prijestonice Cetinje“ realizuje se u okviru Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu.

Njime je predviđeno da 477 hiljada eura bude utošeno za lokalne i nekategorisane puteve u Katunskoj, a 541,7 hiljada eura u Riječkoj nahiji. Izvođači radova su putem tendera već izabrani, pa će radove u Katunskoj nahiji izvoditi nikšićka firma Infoplan, a u Riječkoj podgorički Bemax.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018