Gradonačelnik organizovao prijem najboljeg studenta UCG iz oblasti društvenih nauka
07.05.2020

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan organizovao je danas prijem za najboljeg studenta Univerziteta Crne Gore iz oblasti društvenih nauka Milana Raičevića i uručio mu prigodan poklon.

Raičević je završio studije na Ekonomskom fakultetu sa prosječnom ocjenom A (9.97), a Plaketa Univerziteta Crne Gore za završene studije sa najboljim uspjehom iz oblasti društvenih nauka biće mu uručena na posebnoj svečanosti. Dobitnik je više studentskih nagrada, među kojima i Studentske nagrade Prijestonice Cetinje za 2019. godinu.

„Prijestonica Cetinje cijeni dobre studente i trudi se da podržava mlade, perspektivne ljude. Vjerujemo da se ulaganje u obrazovanje mladih uvijek isplati, jer je znanje bogatstvo koje je u svim vremenima i situacijama na cijeni“, kazao je Kašćelan.

Raičević se zahvalio na gradonačelniku Kašćelanu na pozivu i prijemu, navodeći da je nagrada Univerziteta Crne Gore dokaz da se obrazovanje i trud isplate.

„Mladi su stub ovog društva, a ovaj prijem potvrda je da mislite i da računate na mlade“, poručio je on.

Raičević je u toku studija bio korisnik studentske stipendije Prijestonice Cetinje. U razgovoru sa gradonačelnikom Kašćelanom kazao je i da je ponosan na to što je završio Srednju stručnu školu sa Cetinja.  

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018