Počelo asfaltiranje puta u selima Dragomi do i Jezer
28.04.2020

Asfaltiranje saobraćajnice duge pet kilometara u selima Dragomi do i Jezer u Mjesnoj zajednici Ćeklići započelo je ove sedmice i trebalo bi da bude završeno u najkraćem roku. U decembru prošle godine završeno je tamponiranje i saniranje međa i podzida na ovoj saobraćajnici.

Radovi se realizuju u okviru projekta sanacije i rekonstrukcije lokalnih puteva u Katunskoj nahiji vrijednom 410 hiljada eura, koji se finansira novcem iz Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu. 

U okviru projekta, u decembru 2019. godine, završena je druga faza sanacije, rekonstrukcije i asfaltiranja saobraćajnice duge 3,5 kilometara u selu Lipa Cucka. U prvoj fazi, koja je rađena ranije, sanirano je oko 2,2 kilometara puta, a obje rekonstrukcije pomoglo je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja sa oko 100 hiljada eura.

U decembru je sanirano i rekonstruisano i 400 metara puta u selu Grab, kao i u selu Petrov do, u Mjesnoj zajednici Ćeklići, gdje je obnovljeno 300 metara puta.

Prijestonica Cetinje je u proteklih godinu i po sanirala i rekonstruisala oko 30 kilometara lokalnih i seoskih puteva, za šta je potrošila oko 1,7 miliona eura.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018