Iz saradnje Prijestonice i Glosarija novi respirator za Bolnicu „Danilo I“
23.03.2020

Kompanija „Glosarij“ donirala je danas Opštoj bolnici „Danilo I“ na Cetinju respirator, vrijedan oko 20 hiljada eura, koji će dodatno unaprijediti zdravstvenu uslugu u najstarijoj bolnici u državi.

Bolnica „Danilo I“ do sada je posjedovala jedan respirator, a u nabavku novog Prijestonica Cetinje i kompanija „Glosarij“ ušli su i prije zvaničnog širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

„U ime građana Prijestonice Cetinje želim da se zahvalim kompaniji Glosarij i njenom vlasniku Branislavu Branu Martinoviću na vrijednoj donaciji. Nije prvi put da gospodin Martinović pomaže svoj grad, a komapniji Glosarij da bude društveno odgovorna“, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan.

On je dodao da se uvijek pamte oni koji su se u vremenima iskušenja izdvojili po dobročinstvima, te da ne sumnja da će i Cetinjani znati da cijene humani gest kompanije „Glosarij“.

I direktorica Bolnice „Danilo I“ Sonja Radojičić zahvalila se kompaniji „Glosarij“ i njenom vlasniku  Branislavu Martinovuću na donaciji.

„Iskreno se zahvaljujemo na vrijednoj i neophodnoj donaciji, koja ja dodatni stimulans za naporan rad i trud koji planiraju i žele da ulože zdravstveni radnici cetinjske bolnice kako bi se uspješno izborili sa novonastalom virusnom epidemijom zajedno sa svim kolegama u državi“, kazala je ona.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

E-GRAD
BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018