Dodijeljeni ključevi korisnicima socijalnih stanova
25.02.2020

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan dodijelio je danas ključeve korisnicima šest socijalnih stanova koji se nalaze u novosagrađenoj zgradi suda i tužilaštva.

Stanove, površine od 24 do 32 metara kvadratna, doživotno moći će da koriste Jelena Maretić, Zoran Stanković, Slavica Bućin, Maše Perović, Mladen Cmiljanović i Fadilj Iljazi.

Gradonačelnik Kašećlan čestitao je korisnicima stanova usljenje i podsjetio da je riječ o bivšim stanarima baraka koje su se nekada nalazile na mjestu gdje je sagrađena zgrada suda i tužilaštva.

„Čestitam mojim sugrađanima useljenje i dobijanje adekvatnog krova nad glavom.  Nadam se da će biti zadovoljni“, kazao je Kašćelan.

On je najavio da bi u prvoj polovini ove godine trebalo da započne gradnja zgrade sa 30 stanova za socijalno stanovanje u Belvederskoj ulici, ali i zgrade Sindikata kulture u naselju Gruda.

„Očekujem da bi do kraja godine u izgradnji moglo biti oko 100 stanova, što je značajno za Cetinje“, kazao je on.  

Krajem decembra Prijestonica Cetinje uručila je ključeve korisnicima šest socijalnih stanova u naselju Gruda. Korisnici su stanove, površine od 26 do 31 kvadratni metar, dobili u simbolični zakup. U toku je gradnja stambenog objekta za tročlanu porodicu na Crnoj gredi, kojoj je u požaru izgorio stan.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018