Bajaga i Neverne bebe na 2. Montenero Beer Festu
30.12.2019

Cetinje će od 24. do 26. jula biti centar najbolje zabave u regionu, jer će se na bini 2. Montenegro Beer Festa naći neka od najvećih imena regionalne muzičke scene, saopšteno je nakon susreta gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Kašćelana sa izvršnim direktorom Beogradske kulturne mreže Ivanom Uroševićem.

„Pripreme za 2. Montenegro Beer Fest uveliko su započele. Držimo se provjerenog scenarija, uz neka tehnička iznenađenja i unapređenja. Imamo već potvrđen dio izvođača, i svi su velika imena EX YU muzičke scene“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

On je dodao da su izvođači treće večeri prvog Montenegro Beer Festa, koja nije održana uslijed nevremena, potvrdili već učešće, tako da ljubitelji Bajage i Instruktora, Leta 3, Električnog orgazma i Nevernih beba već sada mogu da planiraju vrijeme i rezervišu smještaj na Cetinju u julu 2020.

Gradonačelnik je kazao i da su promotivne aktivnosti festivala već započele na društvenim mrežama, kao i da će Montenegro Beer Fest u februaru 2020. biti ponovo predstavljen na beogradskom sajmu turizma.

Sa nivoa lokalne uprave činimo sve da se grad infrastrukturno i logistički pripremi za festival. Dragocjeno nam je iskustvo sa prvog izdanja festivala, a siguran sam da ćemo ove godine biti još bolji i raznovrsniji i što se tiče učesnika Montenegro Beer Festa i svih propratnih aktivnosti“, rekao je Kašćelan.

Prema njegovim riječima, u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu, sport i mlade i Turističkom organizacijom Prijestonice Cetinje u sedmici „zagrijavanja“ pred početak 2. Montenegro Beer Festa biće izvođeni programi za sve generacije, u različitim satnicama i na više gradskih lokacija.

Organizovanjem 2. Montenegro Beer Festa zvanično je započela primjena ugovora o dugoročnoj saradnji koji su 17. avgusta 2019. godine u Beogradu potpisali gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan i izvršni direktor Beogradske kulturne mreže Ivan Urošević.

Ugovorom je precizirano da muzički festival Montenegro Beer Fest narednih deset godina bude organizovan na Cetinju u posljednjoj sedmici jula, te da u Prijestonicu dovede renomirane domaće i strane muzičare, koji će brojnim turistima pružiti nezaboravan ugođaj uz nezaobilazne domaće  gastronomske proizvode i vrhunska domaća i strana piva. Cilj je unapređenje turističke ponude grada i Crne Gore, i pozicioniranje Cetinja kao nove manifestacione turističke destinacije.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018