Predškolci dobili poklon paketiće
26.12.2019

Veselo je danas bilo u vrtiću Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“ u Jabučkoj ulici, jer su mališani i njihovi vaspitači priredili tradicionalni umjetnički program u susret Novoj godini. U gostima im je bio gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan koji im je, sa saradnicima, uručio novogodišnje paketiće.

U ovoj, najstarijoj predškolskoj ustanovi u zemlji, ove godine upisano je 630 djece, a o njima se stara više od 70 vaspitača i drugih članova kolektiva.   

„Veliko vam hvala za sve što radite za nas“, poručili su mališani gradonačelniku i uručili mu čestitku u kojoj je zapisano: „Dragi gradonačelniče, za paketiće Vam hvala. Naša zahvalnost od srca uopšte nije mala. Ti ukusni slatkiši, što su u paketićima, učiniće nas dobrim i darežljivim bićima“.

Gradonačelniku Kašćelanu je uručena i zahvalnica JPU „Zagorka Ivanović“ za brigu o najmlađima.

„Ovo je najljepši poklon koji sam mogao dobiti za Novu godinu. Želim vam puno radosti, sreće i zdravlja, i naravno slatkiša“, kazao je gradonačelnik zahvaljujući se djeci.

Osim gradonačelnika Kašćelana, svečanosti u vrtiću u Jabučkoj ulici, prisustvovali su sekretar Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Stanko Marković i sekretarka Senata Prijestonice Cetinje Silvana Radonjić.

Prijestonica Cetinje novogodišnje paketiće obezbijedila je i za štićenike Centra za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici, djecu iz romskog naselja na Zagrablju, kao i pacijente Dječjeg odjeljenja Opšte bolnice „Danilo I“. Njima su paketiće uručili zamjenik gradonačelnika Petar Marković, sekretar Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Stanko Marković i direktor Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Oskar Huter.  

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018