Raspisan oglas za izdavanje Oboda
01.11.2019

Prijestonica Cetinje objavila je danas javni poziv za prikupljanje ponuda za davanje u zakup nepokretnosti nekadašnjeg Oboda, koji je ove godine kupila novcem iz  Program razvoja grada za 2019. godinu.

U zakup na 30 godina, kao cjelina, daju se nepokretnosti izgrađene na katastarskoj parceli 1161/1, opisane u “V” listu, lista nepokretnosti broj 413 KO Cetinje.

Minimalna mjesečna cijena zakupa nepokretnosti iznosi 55 hiljada eura sa uračunatim PDV-om. Zakup se plaća u dvije jednake polugodišnje rate, i to prva najkasnije do 30. juna, a druga najkasnije do 31. decembra za tekuću godinu zakupa.

Da bi ispunio uslove uslove zakupa, ponuđač mora imati biznis plan/investicioni program koji nedvosmisleno pokazuje izdvajanje na račun Prijestonice minimum 10% od ostvarenog godišnjeg neto profita.

Punuđač bi u biznis planu/investicionom programu trebalo da pokaže investiciono ulaganje od minimum 10 miliona eura za period od 2,5 godine počev od dana zaključivanja Ugovora, u adaptaciju i/ili rekonstrukciju postojećih nepokretnosti i opremanje, kao i otvaranje minimum 100 novih radnih mjesta u periodu od 2,5 godine od dana zaključivanja Ugovora.

Učesnik na tenderu mora imati godišnji poslovni prihod od minimum 30 miliona eura za posljednje tri godine i dostaviti bezuslovnu bankarsku garanciju za dobro izvršenje posla, naplativu na prvi poziv u korist Prijestonice, u iznosu od 3% planirane investicije za 2,5 godine.

Učesnici na javnom pozivu su dužni da uz ponudu dostave dokaz o uplati depozita u iznosu od 100 hiljada eura. Rok za povraćaj depozita učesnicima kojima nijesu prihvaćene ponude je 90 dana od dana raspisivanja tendera.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju fizička i pravna lica i konzorcijumi. Ponude se predaju u Građanskom birou Prijestonice Cetinje, na adresi Bajova br. 2, Cetinje, u vremenu od 8 do 14 sati, svakog radnog dana najkasnije do 2. decembra 2019. godine.

Javno otvaranje ponuda će sprovesti Tenderska komisija 9. decembra 2019. godine, u zgradi opštine – sala za sastanke, na adresi Bajova br. 2, Cetinje, sa početkom u 12 sati.

Više informacija o javnom pozivu dostupno je ovdje

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018