Gradonačelnik Kašćelan otvorio 24. Međunarodnu izložba pasa svih rasa
30.07.2019

Međunarodna izložba pasa svih rasa na Cetinju, koja se ove godine organizuje 24. put, ima sve atribute jedne od najmasovnijih kinoloških manifestacija u regionu, ocijenio je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan.

On je na otvaranju izložbe kazao da je crnogorska Prijestonica sa zadovoljstvom domaćin učesnicima manifestacije, dodajući da posebnu dobrodošlicu želi onima koji su na Cetinju prvi put, a kojih sigurno ima među izlagačima iz čak 27 zemalja.

„Gotovo četvrt vijeka Kinološko društvo „Orlov krš“ sa nesmanjenim entuzijazmom i pažnjom organizuje ovu manifestaciju, koja ima atribute jedne od najmasovnijih u regionu. Njen značaj, svakako, nije samo u tome što je iz godine u godinu pohode brojni učesnici iz različitih krajeva svijeta, već i u tome što okuplja referentnu listu sudija i što izlaže najbolje primjerke pasa svih rasa“, rekao je gradonačelnik.

On je podsjetio da je Prijestonica Cetinje dugogodišnji prijatelj ove značajne manifestacije.

„Vjerujem da će se naše partnerstvo nastaviti i ubuduće, jer izložbu ne vidimo samo kao smotru najboljih ili najljepših pasa, već i kao platformu za zagovaranje odgovornog odnosa prema životinjama, a posebno bezdomnim. Svim učesnicima izložbe želim da ostvare dobre rezultate, osvoje pehare i da im ova, tradicionalna, kinološka manifestacija na Cetinju bude jedna od onih koje se pamte cijeli život“, poručio je gradonačelnik Kašćelan.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018