Za djecu Cetinja pet novih igrališta
03.07.2019

Djeca Cetinja trebalo bi do polovine avgusta da dobiju pet novih igrališta, precizirano je ugovorom o poklonu koji su potpisali gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan i izvršni direktor podgoričke kompanije „PG LIV“ Dragan Miročević.

Prema ugovoru, kompanija „PG LIV“ pokloniće Prijestonici igrališta za djecu sa pratećim mobilijarom, dok će lokalna uprava finansirati troškove prevoza, montaže, izlivanja temelja za pojedine elemente i slične usluge.

„Kao što smo obećali prilikom nedavnog otvaranja dječjeg igrališta u Njegoševom parku, nastavljamo sa opremanjem javnih površina mobilijarom koji je namijenjen našim najmlađim sugrađanima. Raduje me što smo uspjeli za relativno kratko vrijeme da značajno unaprijedimo sadržaje za razonodu i igru djece“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

Prema njegovim riječima, lokalnoj upravi potrebna je podrška roditelja i građana da se igrališta sačuvaju od uništavanja, a kako bi se djeci Cetinja omogućilo da rastu i socijalizuju se u bezbjednom okruženju i na otvorenom prostoru.

Planirano je da igrališta budu postavljena u parku „13. jul“, u sklopu kompleksa „Divizija“, na zelenoj površini ispred Sportskog centra i u dvorištima dva vrtića Javne predškolske ustanove „Zagorka Ivanović“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018