Za Dan državnosti na Dvorskom trgu Sergej Ćetković i KIC Pop Hor
02.07.2019

Prijestonica Cetinje obilježiće Dan državnosti koncertom maestralnog Sergeja Ćetkovića na Dvorskom trgu. Osim u muzici jedne od najvećih regionalnih pop zvijezda, Cetinjani i njihovi gosti uživaće i u izvedbama narodnooslobodilačkih, antifašističkih i popularnih kompozicija sjajnog KIC Pop Hora. 

Sergej Ćetković spada u red najtraženijih izvođača zabavne muzike. Od Slovenije do Makedonije pjevaju se njegove balade i komentarišu odlični tekstovi i spotovi. Ćetković je uspješan i kao kompozitor. Bio je predstavnik Crne Gore na Evroviziji 2014. godine. 

Za gotovo dvije decenije profesionalnog muzičkog rada, Ćetković objavio je šest studijskih albuma, više kompilacija i live albuma. Njegovi najveći hitovi su Pogledi u tami, Pola moga svijeta, Dva minuta, Kad ti zatreba, Znaj da moja si, Zbog nas, Moj svijet, Oči nikad ne stare, Kristina, Probudi me, Zaustaviću vrijeme i mnogi drugi… Dobitnik je više domaćih i međunarodnih nagrada.

Humanista je i filantrop, a bio je i prijatelj UNICEF-ove kampanje „Svako dijete treba porodicu”. Autor je dječje slikovnice „Što je slađe od kolača“ i crtanog filma „Lola i Mila“.

Nastup jedinstvenog KIC Pop Hora na Dvorskom trgu biće njihov 42 koncert. Pod dirigentskom upravom profesora Saše Barjaktarovića, ova svojevrsna muzička „atrakcija“ koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, postoji već dvije godine. Okuplja članove i članice različitih profesija i generacija i njeguje dobar pop zvuk. Prepoznat je po repertoaru antifašističkih i pjesama iz NOB-a. 

Koncert će biti organizovan 13. jula u 21 čas.

 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018