Baloni za dječje igralište
09.06.2019

Kompanija Jugopetrol i Prijestonica Cetinje promovisali su danas na Dvorskom trgu, u Njegoševoj ulici i u Njegoševom parku nedavno otvoreno dječje igralište, koje je namijenjeno djeci uzrasta od dvije do 14 godina.

Djeci su dijeljeni baloni sa logotipima Jugopetrola, Prijestonice Cetinje i igrališta, a cilj aktivnosti bio je promocija i zdravih stilova života, fizičke aktivnosti i druženja djece u prirodi, u bezbjednom ambijentu, sa vršnjacima, roditeljima i starateljima.

Aktivnost je poslala i jasnu poruku osude svakog vida vandalizma - uključujući i nedavno uništavanje mobilijara novog igrališta - kao i nužnosti zaštite životne sredine i razvijanja svijesti o njenom očuvanju.

Ujedno, današnjom akcijom potvrđen je i partnerski odnos komapnije Jugopetrol i Prijestonice Cetinje i zajednička briga o interesima zajednice.

Igralište u Njegoševom parku na Cetinju, koje je putem donacije opremio Jugopetrol, površine je oko 130 metara kvadratnih i urađeno je prema svim propisanim standardima. Vrijednost investicije procijenjena je na 20 hiljada eura.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018