Gradonačelnik Kašćelan i ambasador Adam razgovarali o unapređenju saradnje
29.05.2019

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan razgovarao je danas sa ambasadorom Belgije u Crnoj Gori Konradom Adamom o mogućnostima privredne i saradnje u oblasti kulture, kao i o učešću belgijskih kompanija na manifestacijama koje organizuje Prijestonica.

Gradonačelnik Kašćelan predstavio je poslovne potencijale Cetinja, a posebno mogućnosti koje se otvaraju otkako je Prijestonica kupila dio imovine nekadašnjeg Oboda. On je sa ambasadorom obišao dio Oboda. 

Ambasador Konrad Adam interesovao se za mogućnost da biznis zona Obod postane slobodna zona o čemu, kako je kazao gradonačelnik Kašćelan, razmišljaju u lokalnoj upravi.

„Uz podsticajne mjere i dobru poslovnu klimu, Cetinje ima dobre preduslove za razvoj preduzetništva i malih i srednjih preduzeća“, ocijenio je Kašćelan. 

U toku sastanka razgovaramo je i o mogućnosti da naredne godine na Cetinju bude organizovana proslava 21. jula - Nacionalnog praznika Belgije, i da tom prilikom bude obilježeno 110 godina od otvaranja belgijskog poslanstva u našoj zemlji.

Razgovarano je i o potencijalnom učešću belgijskih kompanija na Montenegro Beer Festu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018