Srčanost pobjeđuje i najjačeg protivnika
17.05.2019

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan organizovao je danas prijem za rukovodstvo, stručni štab i košarkašice Lovćen Bemax-a, koje su nedavno osvojile treću uzastopnu titulu juniorskog prvaka Crne Gore.

Gradonačelnik Kašćelan je čestitao košarkašicama na uspjehu i osvojenom prvenstvu, dodajući da će Prijestonica Cetinje i dalje s ponosom podržavati aktivnosti kluba.

„Raduje me što ste, uz nespofran talenat i rad, na terenu pokazale da imate srce i hrabrost da se borite za svoj klub i sebe. Nekada je srčanost na terenu najjače oružje protiv protivničke ekipe, posebno u situacijama kada je naspram vas tim koji slovi za favorita“, rekao je on.

Kašćelan je kazao i da će Cetinje i uprava grada biti uz svoje mlade prvakinje i u ponedjeljak i utorak kada se u Podgorici igra finalni turnir za kadetkinje.

Predsjednik Upravnog odbora ŽK „Lovćen Bemax“ Ivan Kusovac rekao je da je juniorska ekipa do titule došla „borbenošću, srcem i dobrom organizovanošću“ što je zasluga i stručnog štaba, uz nesporan kvalitet košarkašica kojima „pripada sva slava“.         

On se gradonačelniku zahvalio da podršci koju Prijestonica Cetinje pruža klubu od njegovog osnivanja. „Zadovoljni smo odnosom Prijestonice prema nama i nadamo se da će to tako i ostati“, rekao je on. 

U ime tima gradonačelniku Kašćelanu na prijemu se zahvalila košarkašica Marija Bakić, koja je kazala da su ponosne što treću godinu zaredom uspijevaju da odbrane titulu.

„Iza nje stoji trud, rad, znoj i suze i sve ono što ide uz sport. Mi smo više nego ponosne što smo uspjele da osvojimo opet titulu i da je zadržimo na Cetinju“, navela je ona.

Bakić se nada da će ta tradicija biti nastavljena i narednih godina, kako bi se „ženski sport“ malo više pratio, imao veći publicitet u javnosti, ali i privukao djevojke da treniraju košarku.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

E-GRAD
BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018