Parni valjak za Dan nezavisnosti na Cetinju
16.05.2019

Jedan od najpopularnijih pop-rok sastava bivše Jugoslavije „Parni valjak“ nastupiće na Dvorskom trgu na Cetinju 21. maja povodom Dana nezavisnosti.

Koncert kultne zagrebačke grupe na Cetinju organizuje Prijestonica Cetinje, a očekuje se da će privući više hiljada posjetilaca.

Prijatelji Prijestonice Cetinje i sponzori koncerta su:  EPCG, CEDIS, CGES, Rudnik uglja Pljevlja, M TEL, Hipotekarna banka, Azmont Investments, Metropolis, Prva banka, Glosarij, Lovćen Banka, Petrol Montenegro, Montenegro Bonus, Monte Minerale, Etno selo Sveti Georgije, Centralna banka Crne Gore, Merkartor CG, Crnogorska plovidba, Erlang, Daido Metal, Knjaz Miloš, Agencija za civilno vazduhoplovstvo, Kafe bar Dvor Cetinje, Humci, Zetatrans. Medijski sponzori manifestacije su Radio i Televizija Crne Gore, TV Prva i RTV Cetinje.

„Parni valjak“ osnovan je 1975. godine u Zagrebu i smatra se jednim od pokretača pop-rok talasa u bivšoj Jugoslaviji. Za 44 godine postojanja „Parni valjak“ objavio je 16 studijskih albuma, 14 singlova, pet live albuma i četiri kompilacije. U radu grupe od osnivanja do danas učestvovali su brojni domaći muzičari, od kojih se mnogi smatraju najboljim u muzičkoj industriji.

Nastup „Parnog valjka“ zagrijavanje je za vrelo muzičko ljeto u Prijestonici koje će kulminaciju imati krajem jula na Montenegro Beer Festu, kada se očekuje učešće najpoznatijih regionalnih rok i pop izvođača.

Cetinje je prepoznato kao grad u kojem se posebna pažnja posvećuje kvalitetnim koncertnim aktivnostima i gostovanjima regionalnih muzičkih zvijezda, među kojima su bili Marija Šerifović, Dino Merlin, Bijelo Dugme, Zdravko Čolić, Prljavo Kazalište, Toni Cetinski, Tereza Kesovija i mnogi drugi. 

 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018