Gradonačelnik Kašćelan čestitao titule rukometašima i košarkašicama Lovćena
13.05.2019

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan čestitao rukometašima, stručnom štabu i rukovodstvu Lovćena osvajanje druge uzastopne titule nacionalnog prvaka i devete u klupskoj istoriji.

Čestitam vam na sjajnim igrama, viteškom stavu i sportskom duhu, ali i na tome što sa uspjehom nastavljate tradiciju cetinjskog rukometa. Vi ste dokaz kako se dugogodišnji predani rad i brojna odricanja, zajedništvo, entuzijazam i ljubav prema sportu, valorizuju zvanjem najboljih. Čestitam i kadetima Lovćena koji su takođe državni prvaci, sa željom da idu putem uspjeha koji su za njih utrli brojni vrhunski sportisti  - legende crnogorskog rukometa. 

 

Gradonačelnik Kašćelan čestitao je i mladim košarkašicama Lovćen Bemax-a, rukovodstvu i stručnom štabu treću uzastopnu titulu juniorskog prvaka Crne Gore.

Treća uzastopna titula mlade generacije košarkašica Lovćena rezultat je kontinuirane posvećenosti, upornosti i zalaganja, ali i talenta koji je potencijal cetinjske i crnogorske košarke. Čestitam vam na uspješnoj sezoni, sa željom da nastavite pobjednički niz.  

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018