Gradonačelnik uručio novogodišnje paketiće najmlađima
28.12.2018

„Vi ste bogatstvo, sreća i ponos našega grada. Želio bih da odrastete u odgovorne, pametne i humane osobe, a na nama odraslima je da naučimo da slušamo i uvažavamo dječje mišljenje“, kazao je gradonačelnik mališanima, koji su sa vaspitačima i upravom vrtića, priredili zabavni program za goste.

Direktorica vrtića Senka Vuksanović zahvalila se gradonačelniku Kašćelanu na stalnoj podršci i donaciji za investiciju kojom će se izvršiti zamjena stolarije na tehničkom bloku ustanove.

„Zahvaljujući donaciji Prijestonice Cetinje i kompanijama koje su nam pomogle na inicijativu gradonačelnika Kašćelana, početkom januara počeće zamjena dotrajalih prozora i vrata na trpezariji i kuhinji vaspitne jedinice „Novi vrtić“ u Jabučkoj ulici, koji nijesu zamijenjeni od kada je objekat otvoren. Dogovorili smo se sa lokalnom samoupravom da riješimo problem grijanja u objektu dječjeg vrtića na Rijeci Crnojevića“, kazala je Vuksanović.

Gradonačelnik Kašćelan posjetio je, sa sekretarom Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Stankom Markovićem, i predstavnicima Turističke organizacije Prijestonice Cetinje i korisnike Centra za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom, kojima je uručio novogodišnje poklone.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018