Vrijedna donacija kompanije GPC Prijestonici Cetinje
28.12.2018

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Kašćelan zahvalio se izvršnom direktoru GPC-a Ivanu Ševaljeviću na kontinuiranoj podršci, ali i na tome što kao uspješan privrednik ne zaboravlja svoje rodno mjesto.

„Nije prvi put da sarađujemo i da pomažete svoj grad. Ovo je vrijedna donacija i veoma je značajna za dalji razvoj putne infrastrukture u našoj opštini“, kazao je Kašćelan i podsjetio da je ovog mjeseca Prijestonica Cetinje započela sanaciju i asfaltiranje lokalnih puteva i gradskih saobraćajnica, vrijednu 683.000 eura.

Gradonačelnik Kašćelan uručio je Ševaljeviću i zahvalnicu „za podršku i doprinos lokalnoj zajednici i projektima Prijestonice Cetinje“.

Ševaljević je rekao je donacijom, kao privrednik koji se bavi djelatnošću projektovanja i osmišljavanja putne mreže, želio da doprinese njenom unaprjeđenju u „kraju za koji je vezan rođenjem i korjenima koji vežu vjekovima unazad“.

„Nadam se da ćete prihvatiti ovaj naš skromni dar i da će služiti na dobrobit svih građanki i građana Cetinja, Crne Gore, ali i mnogobrojnih stranih turista koji svake godine u sve većem broju pohode naše krajeve“, naveo je on.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018