Nastavak uspješne saradnje Uprave za nekretnine i Prijestonice Cetinje
28.11.2018

Kašćelan i Kovačević razmatrali su modalitete unaprjeđenja saradnje i razgovarali o zajedničkim aktivnostima koje se prije svega odnose na postupke eksproprijacije zarad unaprjeđenja saobraćajne infrastrukture na Cetinju.

Gradonačelnik Kašćelan zahvalio se Kovačeviću na partnerskom odnosu i podršci radu gradske uprave, ali i na spremnosti da se u najkraćem roku razmatraju predmeti iz Prijestonice.

Kovačević je naglasio ličnu i spremnost institucije koju predstavlja da doprinesu aktivnostima lokalne uprave, naročito u oblasti legalizacije neformalnih objekata kroz primjenjive mehanizme pouzdane infrastrukture prostornih podataka čiji je temelj Uprava za nekretnine.

Direktor Kovačević donirao je Prijestonici Cetinje sredstva u formi tehničke opreme, prepoznajući značaj efikasnijeg i efektivnijeg rada službi Prijestonice.

Na sastanku je ocijenjeno da je međuinstitucionalna saradnja ključni faktor stabilnosti svake zemlje, kao i da crnogorska Prijestonica, koja baštini kulturne i istorijske vrijednosti i nastoji da podigne standard gradske uprave na viši nivo, mora imati podršku relevantnih institucija.

Uprava za nekretnine je pokazala spremnost da može biti dobar oslonac svim opštinama na nivou konstruktivne saradnje za dobrobit i povjerenje građana Crne Gore.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018