Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predsjedavao III sjednicom Senata Prijestonice
29.10.2018

Predsjednik Đukanović je istakao da su prioriteti realno sagledani i dobro postavljeni posebno imajući u vidu da se radi o prvoj godini mandata lokalne uprave, te da će i u periodu koji predstoji, biti prilike za dalje unapređenje.

Predsjednik je kazao da je prioritet rješavanje dugotrajnih problema Prijestonice, poput vodosnabdijevanja, infrastrukture i komunalnog opremanja. Takođe da je i Programom, kao i strateškim opredjeljenjem države i lokalne vlasti, kvalitetno i usmjereno tretirano pitanje valorizacije zemljišta bivše kompanije Obod, sa jasnom vizijom za operacionalizaciju tog prostora za otvaranje novih preduzeća, investiranje i zapošljavanje građana Cetinja.

Članovi Senata su se saglasili da se sprovođenje Programa mora pratiti redovno i posvećeno, jer se radi o zahtjevnoj agendi, koja će doprinijeti daljem razvoju Cetinja. U tom kontekstu, potreban je zajednički rad, lokalne i centralne vlasti, uz objedinjavanje svih administrativnih i naučnih kapaciteta u svrhu realizacije zacrtanih ciljeva.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018